Vanliga frågor

Nedan följer svar på några av de vanligast förkommande frågor som ställs till oss. Hittar du inte svar på din fråga här är du välkommen att kontakta oss på webshop@matt-tema.se

HUR LÅNG ÄR LEVERANSTIDEN?

För beställning av varor som hämtas ut i din butik är leveranstiden normalt 2-7 dagar. Vid leverans med DHL till uthämtningsställe levereras varan/varorna i normalfallet ut från vårt lager dagen efter att din beställning lagts. Mått- och specialtillverkade varor levereras ut från vårt lager inom en vecka. Leveranstiden är förutsatt att varan finns i lager och med undantag för helgdagar. Om leveranstiden avviker från detta får du besked via e-post. 

HUR MYCKET KOSTAR FRAKTEN?

Vara som levereras för hämtning i din butik levereras alltid fraktfritt. Heltäckningsmattor, specialmått av heltäckningsmattor, balkong/altanmattor går ej att hämta i butik utan levereras till en fraktkostnad av 249:-

Vara som inte hämtas ut i butik levereras alltid med DHL, fraktkostnaden är 89:-
Vid beställning av balkong/altanmattor och heltäckningsmattor är fraktkostnaden 249:-


VILKA BETALNINGSALTERNATIV KAN JAG VÄLJA MELLAN?

Genom vårt samarbete med Klarna Checkout kan du välja mellan flera olika betalningsmetoder, faktura, kontokredit, kortbetalning och banköverföring.


VAR STÄLLER JAG FRÅGOR KRING MIN FAKTURA?

Har du frågor kring din faktura kontaktar du Klarna på tel 08-120 120 10 eller klicka in på länken här nedan för mer information.
https://klarna.com/sv/kundservice

VAD GÖR JAG OM JAG VILL RETURNERA EN VARA?

Om du vill returnera en vara ta kontakt med oss på webshop@matt-tema.se. Ange vilken vara du vill returnera och varför. Du kommer då på mail att få fraktsedel för din retur och instruktion om hur du går tillväga för att returnera din vara.