[]
Matta-Kloss-Guld-Matt-Tema
Matta-Kloss-Guld-InHouse-Group
Matta-Kloss-Guld-InHouse-Group
Matta-Kloss-Guld-InHouse-Group

Kloss guld 80 cm

Mattor på metervara
Pris från  899 kr
I lager
[{"articleNumber":"705422","pricePerUnit":"899","campaignPricePerUnit":"","currencySymbol":"kr","panelOptions":[{"articleId":"799800","name":"Sydd kant","price":"149 kr","unit":"st","campaignPrice":""}],"unitOfMeasurement":"m","maxWidth":"80","configuratorType":"MeterFixedWidth"}]
Psst.... Denna vara finns också i fasta mått
Kloss guld
Moderna mattor
Fr. 2 590 kr
Finns i andra färger

Kloss har ett fint rutmönster i vita och olika nyanser av gråa toner. Mattan har ett behagligt och stilfullt mönster. En matta i bra kvalitet som ger en ombonad känsla till hemmet. Kloss passar in i många olika typer av hem och är lättplacerad.

Kloss är lätt att hålla ren tack vare den korta täta luggen. Den robusta jutebaksidan gör så att mattan ligger still på golvet.

Kloss är godkänd enligt EU:s kemikalieförordning REACH och våra mattor är alltid tillverkade under schyssta villkor och innehåller aldrig några skadliga kemikalier.

[{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Färg","value":"Grå, Gul","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Material","value":"Polypropylen","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Tjocklek","value":"ca 15 mm","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Baksida","value":"Jutebaksida","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"CSR","value":"REACH","viewName":"Field"}] []