[]
Dörrmatta-Cato-Svart-Matt-Tema
W0412CO0010_02.jpg

Cato svart

Dörr- & entrémattor
295 kr
[{"articleNumber":"700495","size":"45x75","stockStatusDescription":"I lager","isInStock":true,"stockStatusType":1}]

Hållbar och praktisk dörrmatta tillverkad i gummi, utan hormonstörande ämnen. Mattorna är godkända enligt REACH, EU:s kemikalieförordning.

Mattorna innehåller inte DEHP som är en ftalat (mjukgörare) som finns med på Reach-listan. Kan användas både utomhus och inomhus.

[{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Färg","value":"Svart","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Material","value":"Gummi","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Tjocklek","value":"ca 10 mm","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Baksida","value":"Gummibaksida","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/boolean"},"name":"Vändbar","value":"False","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/boolean"},"name":"Passar utomhus","value":"True","viewName":"Field"}] []