Personuppgiftspolicy

Vi skyddar dina personuppgifter!


Matt-Tema ansvarar för de personuppgifter som du lämnar till oss. Det kan vara namn, adress, telefonnummer, personnummer, mejladress. Dina uppgifter hanteras på ett korrekt och kontrollerat sätt så att du kan känna dig trygg när du handlar i vår webbshop. De personuppgifter som du lämnar och som vi sparar vid ditt köp, används för att kunna administrera dina inköp och i marknadsföringssyfte (t.ex. postala utskick, sms, e-post).


Vi använder Google Analytics för att bland annat kunna anpassa den marknadsföring som du ser utifrån information om ditt tidigare besök på vår webbplats. Google Analytics använder varaktiga cookies för att kunna analysera hur besökare använder webbplatsen. Informationen som genereras av att sådan cookie (inklusive din IP-adress) vidarebefordras till och lagras på Google Inc.'s servrar i USA. Google använder informationen för att kunna sammanställa rapporter om aktiviteter på hemsidan till oss som äger den.


Google kan också överföra informationen till tredje part om det krävs enligt lag, eller i de fall en tredje part behandlar informationen för Googles räkning. Google sammankopplar inte din IP-adress med några andra personuppgifter som Google kan ha lagrat om dig. Genom att använda denna webbplats samtycker du till att Google behandlar dina personuppgifter på det sätt och för de syften som beskrivs ovan.Uppgifter som vi analyserar kan exempelvis vara din IP-adress, senast gjorda inköp, betalsätt och annan information som du har lämnat till oss som kund. Vi ser dig fortsatt som kund under den tid som din garantitid löper på produkter som du har köpt av oss. Genom köp av produkter ur vårt sortiment eller registrering av användarkonto hos oss, samtycker du till sådan behandling av dina personuppgifter som anges ovan. Du kan helt eller delvis återkalla ditt lämnade samtycke genom skriftligt meddelande till oss på ovan angivna adress.


Det är frivilligt att lämna personuppgifter. Om du inte vill att dina personuppgifter ska användas för direktmarknadsföring ber vi dig att antingen ringa oss på mejla till oss på webshop@matt-tema.se eller skriva till Matt-Tema, Jägerhorns Väg 3, 141 75 Kungens Kurva och meddela oss detta. Du har som kund rätt att efter skriftlig begäran till oss på ovan angivna adress få information om vilka personuppgifter som vi har registrerat om dig och hur dessa uppgifter används. Du har även rätt att begära att vi rättar eller tar bort felaktiga uppgifter om dig.