[]
W7106CO0000-SKVM_01.jpg
W7106CO0000-SKVM_02.jpg
W7106CO0000-SKVM_03.jpg
W7106CO0000-SKVM_04.jpg
W7106CO0000-SKVM_05.jpg

Cayman vit 400 cm

Heltäckningsmattor & specialmått
Pris från  849 kr
Ta kontakt
[{"articleNumber":"119536","pricePerUnit":"849","campaignPricePerUnit":"","currencySymbol":"kr","panelOptions":[{"articleId":"799815","name":"Kantning - sydd","price":"115 kr","unit":"m","campaignPrice":""},{"articleId":"799818","name":"Rund","price":"200 kr","unit":"st","campaignPrice":""}],"unitOfMeasurement":"m2","maxWidth":"400","configuratorType":"SquareMeterFixedWidth"},{"articleNumber":"119536-C","pricePerUnit":"999","campaignPricePerUnit":"","currencySymbol":"kr","panelOptions":[{"articleId":"799815","name":"Kantning - sydd","price":"115 kr","unit":"m","campaignPrice":""},{"articleId":"799818","name":"Rund","price":"200 kr","unit":"st","campaignPrice":""}],"unitOfMeasurement":"m2","maxWidth":"400","configuratorType":"SpecialMeasurement"},{"articleNumber":"119536-Sample","pricePerUnit":"0","campaignPricePerUnit":"","currencySymbol":"kr","panelOptions":[],"unitOfMeasurement":"st","configuratorType":"Sample"}]
Finns i andra färger

Cayman är en mjuk och skön heltäckningsmatta med en vacker lyster. Lämplig för vardagsrum, sovrum, hall, kontor och trappor. Lystern i luggen gör att mattan kan upplevas som ljusare eller mörkare beroende på vilket håll du placerar mattan. Cayman fungerar lika bra som heltäckande matta eller som en vanlig rumsmatta, där du själv kan välja de mått du önskar. Mattan har ljuddämpande egenskaper och tål värmegolv. Dagens heltäckningsmattor har utvecklats och kvalitén har förfinats, nu är det trendigare än någonsin med heltäckningsmattor! Heltäckningsmattor är ljuddämpande och höjer mysfaktorn i ett rum. Cayman är godkänd enligt GUT och innehåller inga skadliga ämnen eller kemikalier.

 

Tryckmärken kan uppstå vid tunga möbler, se den här guiden> på hur du får bort dem. För att undvika frekventa områden med slitage på mattan så rotera om möjligt mattan med jämna mellanrum, det ger ett jämnare slitage. Dammsug mattan varsamt med jämna mellanrum i luggriktningen. Undvik robotdammsugare och roterande borstar på dammsugaren, detta för att inte förstöra den textila fibern eller kantningen.

Se fler skötselråd här>

 

RUMSMATTA MED SYDD KANT

Vill du ha Cayman som en vanlig rumsmatta rekommenderar vi att du väljer en sydd kant för att kanten ska hålla längre. Det går även att ha mattan utan kant. Den sydda kanten sys alltid som standard med rundade hörn (se bild). Önskar du istället raka hörn så vänligen ange det i kommentarsfältet i kassan. Kanten på mattan kan vara känslig mot robotdammsugare. 

[{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Färg","value":"Vit","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Totalhöjd","value":"ca 16 mm","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Baksida","value":"Actionback","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Luggmaterial","value":"Polyester","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Luggvikt","value":"2200 gr/M2","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/boolean"},"name":"Tål golvvärme","value":"False","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Passar för","value":"Hemmiljö, Trappor","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Miljöklass","value":"Der Blaue Engel","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Brandklass","value":"Cfl-s1","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Komfortklass","value":"Akustikdämpande, Ljusäkta, Antistatbehandlad, Fläckbehandlad","viewName":"Field"}] []