[]
W0168CO0006_01.jpg
W0168CO0006_02.jpg

Uyni gul

Flatvävda mattor
8 250 kr
[{"articleNumber":"704509","size":"170x240","stockStatusDescription":"I lager","isInStock":true,"stockStatusType":1}]
Finns i andra färger

Louis De Poortere är baserat av ett enkelt koncept, de strävar efter mer än att bara tillverka mattor. De förvandlar det enkla till magi. De skapar kollektioner som är moderna, oförutsägbara och med attityd.

Uyuni kollektionen är inspirerad av de stora saltlägenheterna på Salar de Uyuni som ligger i Bolivia. Mattorna är vävda med en blandning av olika garn, detta bidrar till att mattan får mycket struktur och karaktär. En modern och häftig matta med sitt rutiga mönster som ger det lilla extra till ditt hem. Passar perfekt till dig som vill skapa en lyxig och ombonad känsla till din inredning. Färger och kontraster kan skilja sig åt från matta till matta.

[{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Färg","value":"Gul","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Material","value":"Bomull och polyester","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Tjocklek","value":"ca 5 mm","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Baksida","value":"Latexbaksida","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/boolean"},"name":"Vändbar","value":"False","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Märke","value":"Louis De Poortere","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/boolean"},"name":"Passar utomhus","value":"False","viewName":"Field"}] []