Svedala, Nilssons Möbler och Inredning

Adress

Svedala, Nilssons Möbler och Inredning

Östra tvärgatan 1

233 35 Svedala

Hitta hit

Öppettider

Måndagar 10.00 - 19.00

Tisdagar-fredagar: 10.00 - 18.00

Lördagar: 11.00 - 16.00

Söndagar: 11.00 - 16.00

 

Experter på mattor!

Nilssons möbler och inredning har funnits sedan 1951

Hos oss på Nilssons möbler och inredning i Svedala hittar du möbler och inredning för hela ditt hem. I vår butik ser du ett brett sortiment av möbler till sovrum, matrum, vardagsrum och uterum.

 

Vi vill hjälpa dig att känna dig hemma i hemmet och som möbelhandlare vill vi vara med på de nya trenderna för att kunna erbjuda våra kunder det senaste i möbelbranschen. Vi har varumärken som bland annat Bröderna Andersson, Ekens, Conform Collection, Stressless, By Rydéns och många fler.

 

Handla direkt online eller kom förbi vår fysiska möbelbutik i Svedala, alldeles i närheten av Malmö.

 

Välkommen!

Hälsar Elvira, Filippa, Lee och Sandra

Svedala-Nilssons-butiken.jpg

Svedala-Elvira.jpg

Svedala-Filippa.jpg

Svedala-Lee.jpg

Svedala-Sandra.jpg

Svedala-Nilssons-butiken2.jpg

Vår historia

 

Nisse Nilsson grundade verksamheten 1951 genom att sälja möbler hemma i villan. Efter hand blev villan för liten och Nisse byggde en affär på varje sida om Storgatan, dessutom hyrde han lagerplatser hemma hos olika vänner i byn.

 

Dagens butik byggdes 1975 intill E65 och drivs sedan 30 år tillbaka av sonen Lasse Nilsson tillsammans med en inredningsintresserad personalstyrka med hög servicenivå.

 

Nilssons är idag ett fristående företag, vilket innebär att vi inte ingår i någon möbelkedja. På så sätt väljer vi vårt eget sortiment och köper in våra möbler direkt från tillverkaren utan fördyrande mellanhänder. Detta resulterar i ett unikt sortiment till bra priser.

Våra favoriter

Personalen tipsar