[]
W0303CO0133_01.jpg
W0303CO0133_04.jpg

Hanna sand

Trasmattor
1 195 kr
[{"articleNumber":"700218","size":"70x300","stockStatusDescription":"I lager","isInStock":true,"stockStatusType":1}]
Finns i andra färger

Hanna är en handvävd trasmatta vävd i bomull. Mattan har ett enkelt, randigt mönster i beige toner och vita fält. Hanna är dessutom vändbar. Det är en lättplacerad matta som passar lika bra i köket, som i hallen, tvättstugan eller sommarstugan.

Hanna är vävd för hand av skickliga vävare och vi garanterar att mattan är tillverkad under schyssta villkor och att mattorna aldrig är behandlade med giftiga kemikalier.

För att mattan ska ligga på plats på golvet så rekommenderar vi att köpa till ett mattglidskydd.

[{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Färg","value":"Beige","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Material","value":"Bomull","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Tjocklek","value":"ca 5 mm","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Baksida","value":"Bomull","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/boolean"},"name":"Vändbar","value":"True","viewName":"Field"}] []