Ullmatta Melbourne

TIDLÖS, SNYGG OCH PRAKTISK - MELBOURNE ÄR EN AV VÅRA MEST POPULÄRA ULLMATTOR!

Handvävd ullmatta i milda naturnära färger - det hittar du i vår populära Melbourne. Finns i en mängd storlekar att välja mellan, allt från mindre mått, runda och till riktigt stora mått. Mattan pryds av små öglor, vilket ser ut som små bollar och dessa ger mattan en härlig struktur! Mattan är fortfarande enkel att dammsuga och hålla ren.

Detta är en matta som passar in i många olika rum, allt från vardagsrummet, sovrummet och under matgruppen. Tack vare ullen har Melbourne många fina egenskaper, den är exempelvis slitstark och naturligt smutsavstötande.

Varje matta vävs för hand av våra skickliga vävare, vilket gör att det kan förekomma en aning nyansskillnader mellan mattorna. Våra mattor är tillverkade under rättvisa villkor. Våra mattor innehåller aldrig några skadliga kemikalier och är alltid godkända enligt EU:s kemikalieförordning REACH.

Alla våra handvävda mattor går att få i valfria mått. Leveranstiden är då 4-6 månader. Det beror på att din specialbeställda matta vävs för hand i Indien och vi är noga med att samla våra leveranser för både miljön och priset på mattan. Önskar du beställa Melbourne i valfritt mått ber vi dig kontakta din närmsta Matt-Tema butik.