[]
Heltäckningsmatta-Amor-grå-Matt-tema-01
Heltäckningsmatta-Amor-grå-Matt-tema-04

Amor grå 400 cm

Heltäckningsmattor & specialmått
Pris från  1 249 kr
Ta kontakt
[{"articleNumber":"117667","pricePerUnit":"1249","campaignPricePerUnit":"","currencySymbol":"kr","panelOptions":[{"articleId":"799815","name":"Kantning - sydd","price":"115 kr","unit":"m","campaignPrice":""},{"articleId":"799816","name":"Kantning - band","price":"249 kr","unit":"m","campaignPrice":""},{"articleId":"799817","name":"Kantning - konstläderband","price":"319 kr","unit":"m","campaignPrice":""},{"articleId":"799818","name":"Rund","price":"200 kr","unit":"st","campaignPrice":""}],"unitOfMeasurement":"m2","maxWidth":"400","configuratorType":"SquareMeterFixedWidth"},{"articleNumber":"117667-C","pricePerUnit":"1395","campaignPricePerUnit":"","currencySymbol":"kr","panelOptions":[{"articleId":"799815","name":"Kantning - sydd","price":"115 kr","unit":"m","campaignPrice":""},{"articleId":"799816","name":"Kantning - band","price":"249 kr","unit":"m","campaignPrice":""},{"articleId":"799817","name":"Kantning - konstläderband","price":"319 kr","unit":"m","campaignPrice":""},{"articleId":"799818","name":"Rund","price":"200 kr","unit":"st","campaignPrice":""}],"unitOfMeasurement":"m2","maxWidth":"400","configuratorType":"SpecialMeasurement"},{"articleNumber":"117667-Sample","pricePerUnit":"0","campaignPricePerUnit":"","currencySymbol":"kr","panelOptions":[],"unitOfMeasurement":"st","configuratorType":"Sample"}]
Finns i andra färger

Amor grå är en härlig, tunnare heltäckningsmatta i fin kvalitet och med en lyxig känsla av sammet. Det är en mörkare grå färg som ger en varm känsla. Amor är tillverkad av ett unikt garn som är otroligt mjukt och med en glansig och fin yta. Amor är dessutom väldigt tät i luggen. Lika snygg heltäckande i ett rum som måttanpassad med en sydd kant till vardagsrummet. Passar bra för vardagsrum och sovrum. Amor är flamsäker då den är tillverkad i ett material som inte brinner. Den har även ljuddämpande egenskaper och tål värmegolv. Dagens heltäckningsmattor har utvecklats och kvalitén har förfinats, nu är det trendigare än någonsin med heltäckningsmattor! Heltäckningsmattor är ljuddämpande och höjer mysfaktorn i ett rum. Amor är godkänd enligt GUT och innehåller inga skadliga ämnen eller kemikalier.

 

Tryckmärken kan uppstå vid tunga möbler, se den här guiden> på hur du får bort dem. För att undvika frekventa områden med slitage på mattan så rotera om möjligt mattan med jämna mellanrum, det ger ett jämnare slitage. Dammsug mattan varsamt med jämna mellanrum i luggriktningen. Undvik robotdammsugare och roterande borstar på dammsugaren, detta för att inte förstöra den textila fibern eller kantningen.

Se fler skötselråd här>

 

RUMSMATTA MED SYDD KANT
Vill du ha Amor som en vanlig rumsmatta rekommenderar vi att du väljer en sydd kant för att kanten ska hålla längre. Det går även att ha mattan utan kant. Den sydda kanten sys alltid som standard med rundade hörn (se bild). Önskar du istället raka hörn så vänligen ange det i kommentarsfältet i kassan. Kanten på mattan kan vara känslig mot robotdammsugare.

[{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Färg","value":"Grå","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Totalhöjd","value":"ca 9 mm","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Baksida","value":"Fusionback","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Luggmaterial","value":"Polyamid","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Luggvikt","value":"1200 gr/m2","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/boolean"},"name":"Tål golvvärme","value":"True","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Passar för","value":"Hemmiljö, Offentlig miljö","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Slitageklass","value":"Class 23, Class 32","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Brandklass","value":"Cfl-s1","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Komfortklass","value":"Akustikdämpande, Ljusäkta, Kontorshjul hemmiljö","viewName":"Field"}] []