[]
Dörrmatta-Sonar-Grå-InHouse-Group
W0022CO0008_05.jpg

Sonar Grå

Dörr- & entrémattor
795 kr
[{"articleNumber":"704069","size":"67x100","stockStatusDescription":"I lager","isInStock":true,"stockStatusType":1}]

Sonar är en slitstark och praktisk dörrmatta med en modern vintagekänsla. Sonar är en lättskött dörrmatta gjort av microfiber som håller undan smuts och fukt. Mattan har en gummerad baksida som gör att den ligger på plats på golvet. 

Sonar går dessutom att maskintvätta i 30°. 

Våra mattor innehåller aldrig några skadliga kemikalier eller ftalater och är godkända enligt EU:s kemikalieförordning REACH.

[{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Färg","value":"Grå","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Material","value":"Polyamid","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Tjocklek","value":"ca 5 mm","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Baksida","value":"PVC","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/boolean"},"name":"Vändbar","value":"False","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/boolean"},"name":"Passar utomhus","value":"False","viewName":"Field"}] []