[]
W0527CO0008_01.jpg
W0527CO0008_02.jpg
W0527CO0008_04.jpg

Everest grå

Ullmattor
2 990 kr
[{"articleNumber":"702244","size":"140x200","stockStatusDescription":"I lager","isInStock":true,"stockStatusType":1}]

Everest i grå är en enfärgad ullmatta med ett vackert mönster och med fina tofsar som avslut i varje hörn.

Ull är ett självrengörande naturmaterial som är lättskött. Everest är även vändbar, vilket bidrar till en lång livslängd.

Vi rekommenderar att köpa till ett mattglidskydd som hjälper mattan att ligga på plats på golvet. Våra mattglidskydd finns både i fasta mått och på rulle där man kan välja sin egen storlek. 

CARE & FAIR 
Everest är vävd för hand av skickliga vävare och vi garanterar att mattan är tillverkad under schyssta villkor och att ullen aldrig är behandlad med skadliga eller giftiga kemikalier. Vi är medlemmar i Care & Fair som är ett initiativ från europeiska mattbranschen och därmed forumet för en engagerad och ansvarsfull del av industrin.

Som medlemmar i organisationen stödjer vi kampen mot barnarbete i Indien, Nepal och Pakistan. Genom Care & Fair främjar vi även nybyggnation och underhåll av daghem, skolor och sjukhus i Indien.

[{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Färg","value":"Grå","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Material","value":"Ull","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Tjocklek","value":"ca 10 mm","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Baksida","value":"Ull","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/boolean"},"name":"Vändbar","value":"False","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"CSR","value":"Care & Fair","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/boolean"},"name":"Passar utomhus","value":"False","viewName":"Field"}] []