[]
Ullmatta-Austin-Antracit-Matt-Tema
Ullmatta-Austin-Antracit-Matt-Tema
Ullmatta-Austin-Antracit-Matt-Tema
Ullmatta-Austin-Antracit-Matt-Tema
Ullmatta-Austin-antracit-Matt-tema-05

Austin antracit

Ullmattor
5 995 kr
[{"articleNumber":"705963","size":"160x230","stockStatusDescription":"I lager","isInStock":true,"stockStatusType":1}]

Austin är en ullmatta i Antracit. Ull är ett naturmaterial med fina egenskaper vilket gör mattan både slitstark och naturligt smutsavstötande.

Ullmattor har en väldigt lång livstid och är mattor som man kan njuta av länge. Ull är ett självrengörande och lättskött naturmaterial. Ullmattor är slitstarka och luddar inte samt är smutsavvisande. 

[{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Färg","value":"Grå, Svart","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Material","value":"Ull","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Baksida","value":"Ull","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/boolean"},"name":"Vändbar","value":"False","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/boolean"},"name":"Passar utomhus","value":"False","viewName":"Field"}] []