[]
W0471CO0006_01.jpg

Mariehamn gul

Trasmattor
995 kr
[{"articleNumber":"704556","size":"70x250","stockStatusDescription":"I lager","isInStock":true,"stockStatusType":1}]
Finns i andra färger

Mariehamn är en handvävd garnmatta i bomull. Mattan har en botten i en varm gul ton, vitt stilrent mönster och vit franskant. Trasmattor är både praktiska och slitstarka och passar bland annat lika bra i köket, tvättstugan, matrummet och sommarstugan. Lättskött och klassiskt! Mariehamn är dessutom vändbar vilket förlänger livslängden ytterligare.

Mariehamn är vävd för hand av skickliga vävare och vi garanterar att mattan är tillverkad under schyssta villkor och att mattorna aldrig är behandlade med giftiga kemikalier.
 

Mattunderlägg

Vi rekommenderar att köpa ett mattunderlägg som hjälper mattan att ligga på plats på golvet. Våra mattunderlägg finns i fasta mått och på rulle där du själv kan välja storlek.

[{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Färg","value":"Gul","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Material","value":"Bomull","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Tjocklek","value":"ca 5 mm","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Baksida","value":"Bomull","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/boolean"},"name":"Vändbar","value":"True","viewName":"Field"}] []