[]
W0581CO1099_01.jpg
W0581CO1099_02.jpg
W0581CO1099_04.jpg

Freja svart-vit

Trasmattor
1 595 kr
[{"articleNumber":"702791","size":"140x200","stockStatusDescription":"I lager","isInStock":true,"stockStatusType":1}]

Freja är en handvävd trasmatta i bomull. Mattan har ett stilrent rutmönster i svart och vitt och är dessutom vändbar. Det är en lättplacerad matta som passar lika bra under matbordet, i hallen eller vardagsrummet.

Freja är vävd för hand av skickliga vävare och vi garanterar att mattan är tillverkad under schyssta villkor och att mattorna aldrig är behandlade med giftiga kemikalier.

För att mattan ska ligga på plats på golvet så rekommenderar vi att köpa till ett mattglidskydd.

[{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Färg","value":"Svart, Vit","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Material","value":"Bomull","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Tjocklek","value":"ca 5 mm","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Baksida","value":"Bomull","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/boolean"},"name":"Vändbar","value":"True","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/boolean"},"name":"Passar utomhus","value":"False","viewName":"Field"}] []