[]
Trasmatta-Alva-grön-Matt-tema-01
Matta-Alva-Grön-Matt-Tema

Alva grön

Trasmattor
1 595 kr
[{"articleNumber":"704353","size":"140x200","stockStatusDescription":"I lager","isInStock":true,"stockStatusType":1}]

Alva är en handvävd trasmatta i melerade gröna toner med ett ljust stilrent mönster och franskant. Det är en vändbar och lättskött matta som passar i alla rum.

Alva vävs för hand av skickliga vävare vilket gör att varje matta är unik. Våra mattor tillverkas alltid under schyssta villkor och innehåller aldrig skadliga kemikalier.

För att mattan ska ligga still på golvet så rekommenderar vi att köpa till ett mattglidskydd.

[{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Färg","value":"Grön","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Material","value":"Bomull","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Tjocklek","value":"ca 5 mm","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Baksida","value":"Bomull","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/boolean"},"name":"Vändbar","value":"True","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/boolean"},"name":"Passar utomhus","value":"False","viewName":"Field"}] []