[]
W0462CO0006_01.jpg

Emma gul

Plastmattor
995 kr
[{"articleNumber":"700900","size":"70x150","stockStatusDescription":"I lager","isInStock":true,"stockStatusType":1}]
Finns i andra färger

Emma gul är en fin plastmatta som är tillverkad i Sverige. Emma i gult har en härlig gul botten med vitt rutmönster. Mattan är vändbar och får då en vit botten med gult rutmönster. Går utmärkt att tvätta i maskin i 30°.

Plastmattor är lättskötta, slitstarka och passar exempelvis i köket, hallen, tvättstugan, badrummet och källaren.

Våra mattor är alltid tillverkade under schyssta villkor och innehåller aldrig några skadliga kemikalier och är godkända enligt EU:s kemikalieförordning REACH.

Emma ingår i kollektionen Swedish Emma som består av plastmattor som är formgivna av svenska designers i samarbete med Matt-Tema. Det är härliga mattor från Småland i underbara färger och olika mönster. 

[{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Färg","value":"Gul","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Material","value":"Vinyl","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Tjocklek","value":"ca 5 mm","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Baksida","value":"Vinyl","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/boolean"},"name":"Vändbar","value":"True","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Märke","value":"Swedish Emma","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"CSR","value":"REACH","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/boolean"},"name":"Passar utomhus","value":"False","viewName":"Field"}] []