[]
Matta-Anna-Gul-Matt-Tema
Matta-Anna-Gul-Matt-Tema
Matta-Anna-Gul-Matt-Tema

Anna gul

Plastmattor
1 295 kr
[{"articleNumber":"700919","size":"70x200","stockStatusDescription":"I lager","isInStock":true,"stockStatusType":1}]

Anna gul är en soligt gul plastmatta med svarta inslag som är tillverkad i Sverige. Mattan är vändbar och får då en svart botten med gula inslag. Går utmärkt att tvätta i maskin i 30°. 

Plastmattor är lättskötta, slitstarka och passar exempelvis i köket, hallen, tvättstugan, badrummet och källaren.
Våra mattor är alltid tillverkade under schyssta villkor och innehåller aldrig några skadliga kemikalier och är godkända enligt EU:s kemikalieförordning REACH.

Anna ingår i kollektionen Swedish Emma som består av plastmattor som är formgivna av svenska designers i samarbete med Matt-Tema. Det är härliga mattor från Småland i underbara färger och olika mönster.

[{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Färg","value":"Gul","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Material","value":"Vinyl","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Tjocklek","value":"ca 5 mm","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Baksida","value":"Vinyl","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/boolean"},"name":"Vändbar","value":"True","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Märke","value":"Swedish Emma","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"CSR","value":"REACH","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/boolean"},"name":"Passar utomhus","value":"False","viewName":"Field"}] []