[]
W0344CO0004_01.jpg
W0344CO0004_02.jpg
W0344CO0004_05.jpg

Saga blå

Badrumsmattor
399 kr
[{"articleNumber":"705287","size":"60x100","stockStatusDescription":"I lager","isInStock":true,"stockStatusType":1}]
Finns i andra färger

Saga blå är en enfärgad badrumsmatta i en djupt blå färg. Badrumsmattan är tillverkad i polyester och är en mjuk badrumsmatta som är skön att gå på. 

Saga har en halkfri baksida som gör att den ligger på plats på golvet. Mattan är lättskött och går att maskintvätta i 40° med milt tvättmedel.

Våra mattor är alltid godkända enligt EU:s kemikalieförordning REACH och innehåller inga skadliga kemikalier.

[{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Färg","value":"Blå","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Material","value":"Polyester","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Tjocklek","value":"ca 10 mm","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/html"},"name":"Baksida","value":"Latexbaksida","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/boolean"},"name":"Vändbar","value":"False","viewName":"Field"},{"args":{"culture":"sv-SE","htmlEncode":false,"index":0,"contentType":"text/boolean"},"name":"Passar utomhus","value":"False","viewName":"Field"}] []