Ullmatta Ven

POPULÄRA VEN - EN MATTA SOM PASSAR ALLA!

Ven är en klassiker som aldrig går ur tiden! Enfärgad ullmatta med en vävd kant av lin på kortsidorna som ger ett vackert avslut på mattan. Ven finns i flera storlekar och färger att välja mellan - allt för du ska hitta rätt matta för just dig. Ven finns i härliga färgglada varianter och även i neutrala färger. 

Handvävda ullmattor är väldigt slitstarka och tåliga mot smuts och fläckar. Ullen är nämligen naturligt fet, vilket gör att smutsen lägger sig ovanpå ullen och inte kan tränga sig in i mattan. Ullmattor är perfekta att placera exempelvis under matgruppen där de finns en risk för spill. 

Varje matta vävs för hand av våra skickliga vävare, vilket gör att det kan förekomma en aning nyansskillnader mellan mattorna. Våra mattor är tillverkade under rättvisa villkor. Våra mattor innehåller aldrig några skadliga kemikalier och är alltid godkända enligt EU:s kemikalieförordning REACH.

Alla våra handvävda mattor går att få i valfria mått. Leveranstiden är då 4-6 månader. Det beror på att din specialbeställda matta vävs för hand i Indien och vi är noga med att samla våra leveranser för både miljön och priset på mattan. Önskar du beställa Melbourne i valfritt mått ber vi dig kontakta din närmsta Matt-Tema butik.